Onze visie op kwaliteitsborging

Onze visie op kwaliteitsborging

Onze visie op kwaliteitsborging

Kwaliteitsborging

Bij GPO hoeft u zich geen zorgen te maken over de kwaliteit. Zowel de optische als de constructieve kwaliteit is uitstekend geborgd. De assemblage vindt plaats in internationale fabrieken, die voldoen aan de strenge eisen die GPO stelt. Deze fabrieken worden ook door de premium merken gebruikt. Na assemblage worden de producten in het hoofdkantoor in Duitsland onderworpen aan een volledige kwaliteitscontrole op het gebied van optiek, mechaniek en elektronica. Daarna worden de producten verpakt in een hoogwaardige verpakking. De belangrijkste elektronische onderdelen worden in Duitsland ontwikkeld en geproduceerd.

Vanwege deze 100% controle durven wij rustig 10 jaar garantie op onze producten te bieden.

Onze visie op kwaliteitsborging

Onze visie

Wij willen de eerste en beste keuze zijn voor onze klanten in het verrekijker segment. Dat betekent dat we continu op zoek zijn naar de eisen en behoeften van onze klanten. Wij weten hoe onze klanten de kijkers gebruiken en welke uitdagingen ze tegenkomen. Wij zijn altijd behulpzaam en bieden onze klanten de beste prijs, kwaliteit, waarde en service.

Wij helpen onze klanten om van hun passie te genieten. Kwaliteit, betrouwbaarheid en functionele verrekijkers maken van jouw passie realiteit. GPO is jouw partner in alle outdoor activiteiten.

NAAR PRODUCTOVERZICHT